Bush'a Çıplak Karşılama

Avustralya'nın Sydney kentinde düzenlenen Asya-Pasifik Ekonomik İşbirliği Forumu'na (APEC) katılan ABD Başkanı George W. Bush, savaş karşıtları tarafından ilginç bir şekilde protesto edildi.Avustralyalı pasifistlerin yaptığı gösterinin organizatörü Will S

Bush'a Çıplak Karşılama

Avustralya'nın Sydney kentinde düzenlenen Asya-Pasifik Ekonomik İşbirliği Forumu'na (APEC) katılan ABD Başkanı George W. Bush, savaş karşıtları tarafından ilginç bir şekilde protesto edildi.

Avustralyalı pasifistlerin yaptığı gösterinin organizatörü Will Saunders, protestoyla ilgili olarak, dünyanın en uzun çıplak kalça sergileme gösterisi olacak. Bu eylem, APEC zirvesi nedeniyle Sydney'de uygulanan aşırı güvenlik önlemlerine karşı kent halkının ruh halini anlatmayı amaçladığını belirtti.

Bush'a ziyaretiyle ilgili ne düşündüklerini anlatmayı hedeflediklerini söyleyen Saunders, gösteriye "Bums not Bombs" (Bombalar değil Arkalar) adını verdiklerini kaydetti.

Savaş karşıtları, polisin sıkı güvenlik önlemlerinin kaldırılması veya gevşetmesi için daha önce mahkemeye başvurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler