Fatih Tekke'yi Kızdıran Soru

Transfer döneminde Fenerbahçe ve Trabzonspor ile adı sıkça anılan Zenit Saint Petersburg'un golcüsü Fatih Tekke, havaalanında gazetecilerin transferle ilgili sorularına kızdı.Ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Fatih Tekke, mil

Fatih Tekke'yi Kızdıran Soru

Transfer döneminde Fenerbahçe ve Trabzonspor ile adı sıkça anılan Zenit Saint Petersburg'un golcüsü Fatih Tekke, havaalanında gazetecilerin transferle ilgili sorularına kızdı.


Ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Fatih Tekke, milli takım maçları nedeniyle Rusya ligine ara verilmesi üzerine soluğu geçtiğimiz günlerde Türkiye'de aldı. Memleketi Trabzon'da tatilini yaptıktan sonra Rusya'ya gitmek üzere geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde gazetecilerin transfer iddialarıyla ilgili sorularına kızan milli futbolcu, gazetecilerin taklidini yaparak kızgınlığını dile getirdi.

Bu arada gergin olduğu gözlenen Fatih Tekke, seyahat edeceği uçağı da kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Harç pulu almak için terminal de koşturan golcü futbolcu, daha sonra THY'nin tarifeli uçağıyla saat 13.30'da İstanbul'dan Petersburg'a gitti.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor