Zigana'da kamp seviyesi yok!

Bayansalduz, yaptığı açıklamada, her yıl Zigana'da gerek hafta sonu,gerekse karne tatilinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen 15 günlük kayak kampının bu yıl yapılmayacağını belirtti.Kayak kampının Zigana'da kayak yapmaya yeterli düzeyde kar bulunmamas

Zigana'da kamp seviyesi yok!

Bayansalduz, yaptığı açıklamada, her yıl Zigana'da gerek hafta sonu,gerekse karne tatilinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen 15 günlük kayak kampının bu yıl yapılmayacağını belirtti.

Kayak kampının Zigana'da kayak yapmaya yeterli düzeyde kar bulunmaması nedeniyle iptal edildiğini kaydeden Bayansalduz, “Kar olmaması, kayak faaliyetlerimizi olumsuz yönde etkiliyor. Kar olmaması nedeniyle 24 Ocakta gerçekleştirilen Zigana Kış Şenlikleri'nde yapılması gereken kayak yarışlarımızı da yapamadık. Kar yağmadığı için bu faaliyetimizi de gerçekleştiremiyoruz” dedi.

Bayansalduz, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin tüm dünyayı son yıllarda etkileyen küresel ısınmadan kaynaklandığını belirterek, “Kar yağmaması kayakçılarımızı, antrenörleri ve bu bölgede bulunan tüm tesisleri de olumsuz yönde etkiliyor. Kar olmayınca maalesef karla ilgili faaliyetleri gerçekleştiremiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel