TTSO'da olay sözler

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın bugün ki meclis toplantısında söz Ali Osman Ulusoy'a gelince meclis salonu bir anda karıştı. Trabzon ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, kendisi hakkında bir önceki meclis toplantısında 'Ulusoy meclisi tık

TTSO'da olay sözler

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın bugün ki meclis toplantısında söz Ali Osman Ulusoy'a gelince meclis salonu bir anda karıştı.

Trabzon ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, kendisi hakkında bir önceki meclis toplantısında 'Ulusoy meclisi tıkıyor' ifadelerini sarf eden Muhammet Sözen'e ağzına geleni söyledi.

Muhammet Sözen'in bu ifadelerine çok sinirlenen Ali Osman Ulusoy, "Sen neyi anlatmak istiyorsun. Ne dediğin belli deği,l bu ifadelerine dikkat et. Bunlar senin başına iş acabilir. 1979'da KTÜ bitirdiğini belirtiyorsun sen yokken ben bu şehirde İmparatorudum. Düşün aklını başına al. Senin dedeni bu köye ben getirdim. Git keresteni sat, haddini bil" dedi. 

Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy için 'meclisin önünü tıkıyor' diyen Muhammet Sözen ise konuşmasında, "Bugüne kadar ne yaptımsa odam ve Trabzon'uma bir şeyler katmak içindi. Bunların hiç birini hak etmedim. Yapılan yemeklerden iki tanesine katıldım. Sayın Başkan onlarından faturalarını da söyleyin, yemek parasını vereyim. Bizim ailede kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Siz iyi bilirsiniz. Sonuç olarak bu oda da demokrasi anlayışı yok. Başkan ne diyorsa o sesinizi çıkarmayacaksınız. Çıkarırsanız önünüzü keserler. Ben bu kadar hakarete rağmen Trabzon'a katığınız her şey için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel