Ayman'da son aşamaya geldik

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra top çalışması yapan oyuncular antrenmanı yarı sahada yaptıkları çift kale maç ile sonlandırdı. Antrenman ö

Ayman'da son aşamaya geldik
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra top çalışması yapan oyuncular antrenmanı yarı sahada yaptıkları çift kale maç ile sonlandırdı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Ankaragücü deplasmanının zor olduğunu belirterek, "Geçen hafta iyi oynadılar ama kendi sahalarında maçı kaybettiler. Onun için iki hafta üst üste kendi sahalarında maç kaybetmek istemeyecekler. Onun mücadelesini yapacaklardır. Biz de geçen hafta Ankara'da kaybettik. Kötü bir mağlubiyet aldık. En azından onu unutturmak istiyoruz. Ankaragücü'nü ilk yarı yendik, ikinci yarı da yenebiliriz. Umarım istediğimiz gibi olur" dedi.

Fahri Tatan'ın kadro dışı kalmasını değerlendiren Giray Bulak, "Fahri ile bir yol ayrımına gittik. Bundan sonra kendisine kulüp bulacak. Formsuz olduğu için Fahri'yi bundan sonra düşünmüyoruz. Transfer için düşündüğümüz oyuncular var. Transferin bitiş gününe kadar göreceğiz. Ama buna şehrin katkısı da bulunması lazım. Bu katkılarda daha farklı oyunculara ulaşabiliriz. Diğer taraftan Ayman transferinde son aşamaya geldik. Ayman'ın yarın burada olmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor