Yol-İş'in ikinci adamı Balaban

Ankara'da Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanlığı seçimini yapıldı.  Trabzonlu genel başkan Fikret Barın ile yine Trabzonlu hemşerimiz Hüseyin Balaban bu seçimlerde karşı karşıya geldi. Seçimi, Ramazan Ağar'ın listesinde giren Hüseyin Balaban'ın da için  

Yol-İş'in ikinci adamı Balaban

Ankara'da Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanlığı seçimini yapıldı.  Trabzonlu genel başkan Fikret Barın ile yine Trabzonlu hemşerimiz Hüseyin Balaban bu seçimlerde karşı karşıya geldi.

Seçimi, Ramazan Ağar'ın listesinde giren Hüseyin Balaban'ın da içinde bulunduğu liste kazandı. Trabzonlu hemşerimiz Hüseyin Balaban Türkiye Yol İş Sendikası başkan yardımcılığına getirildi.

ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Balaban, Başkentte herkese kapılarının açık olacağını belirterek, İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama bu işin zorluklalarını bilerek aday olduk, bu işin üstesinden geleceğimize inancım tamdır dedi.

TÜM TÜRKİYE'NİN BAŞKANIYIZ

Sadeve Karadeniz'in başkanı olmadığı tüm Türkiye'nin başkanı olduğunu ifade eden Balaban, Karadeniz'in temel sorunlarını çok iyi biliyoruz, en başta işsizlik, bizim ana temamızda bu, bu sorunları iyi biliyoruz, arkadaşlarımız ve ben elimizden gelen bütün gayreti göstereceği diye konuştu.

SUSKUN BİR YOL İŞ SENDİKASI OLMAYACAK

Bundan sonra suskun bir Yol İş Sendikası olmayacağının altını çizen Balaban, şöyle devam etti:

Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek, bunun için gayret gösteren bir Yol İş Sendikası olacak. Başlangıç noktamız kesinlikle bu olacak. Yol İş sendikası çok büyük bir cami, bizim amacımız Yol İş Sendikasını ayağa kaldırmak için seferber olacağız. Öncelikle tabana hizmet edeceğiz. Türkiye'nin 81 ilini gezeceğiz, arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde göreceğiz ve çözümler arayacağız. Tabana çok önem veriyoruz asla tabana sırt çevirmeyeceğiz. Taban ile bire bir projeler üreteceğiz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel