Yener: Şevkimizi kıramazlar

TS Genel Sekreteri Yener, tüzük tadilat kongresini ve yaşananları yönetim kurulunda değerlendireceklerini belirterek, kongrede yaşananların çalışma şevklerini asla kırmayacağını söyledi.Tüzük tadilat kongresini ve yaşananları yönetim kurulunda değerlendir

Yener: Şevkimizi kıramazlar

TS Genel Sekreteri Yener, tüzük tadilat kongresini ve yaşananları yönetim kurulunda değerlendireceklerini belirterek, kongrede yaşananların çalışma şevklerini asla kırmayacağını söyledi.

Tüzük tadilat kongresini ve yaşananları yönetim kurulunda değerlendireceklerini ifade eden Genel Sekreter Hasan Yener, "Tüzük tadilatı kongresini ve yaşananları yönetim kurulunda oturup tartışacağız. Tüzük tadilatı kongresinde yaşananlar çalışma şevkimizi asla kırmaz" dedi.

Trabzonspor'da geçen Aralık ayında yapılan kongrenin ertelenmesine neden olan tüzüğün değişmesi için İçişleri Bakanlığı'nın isteği üzerine gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul, dün Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre Salonu'nda yapıldı.

Toplam 247 genel kurul üyesinin katıldığı kongrede "Ek bütçe hazırlamak için yetki" maddesinin kabul edilmesinin ardından yeni tüzüğün oylanmasına geçildi. Toplam 90 maddeden oluşan yeni tüzüğün 15 maddelik kısmı kabul edilirken, 75 maddelik kısmı ise genel kurulda bulunanların üçte ikilik çoğunluğunun oyunu alamadığı için kabul edilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel