"BJK maçında hedef galibiyet"

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Beşiktaş maçının önemli bir karşılaşma olduğunu ve hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 2 haftasında istedikleri sonuçları aldıklarını ve

"BJK maçında hedef galibiyet"

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Beşiktaş maçının önemli bir karşılaşma olduğunu ve hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 2 haftasında istedikleri sonuçları aldıklarını ve bunu Beşiktaş maçıyla sürdürmek amacında olduklarını belirterek, ''Trabzonspor'un hedefi galibiyettir. Beşiktaş, karşılaşması bir derbi maçı niteliğindedir. Bu maçta galibiyetin önemi daha fazladır'' dedi.

Ligde şampiyonluk mücadelesi verecek grup içinde olmak ve Trabzonspor'un güçlü bir takım olduğunun mesajının verilmesi noktasında galibiyete ihtiyaç duyduklarını ifade eden Alioğlu, ''Futbolcular, bizler, camia, herkes galibiyet istiyor. Bu maçın öneminin bilincindeyiz. Galip gelmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor