Yangında 1 Hasta Kayboldu

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde çıkan yangın, yaklaşık 2.5 saatte kontrol altına alınırken, bir hastanın kayıp olduğu bildirildi.Edinilen bilgiye göre, Hastanebaşı Mahallesi'nde bulunan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin koğu

Yangında 1 Hasta Kayboldu

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde çıkan yangın, yaklaşık 2.5 saatte kontrol altına alınırken, bir hastanın kayıp olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Hastanebaşı Mahallesi'nde bulunan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin koğuş bölümünde yangın çıktı.

Kısa sürede etkili olan ve idari binanın bulunduğu bölüme de sıçrayan yangına büyükşehir belediyesi ve bazı çevre ilçe belediye itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yangının başlamasının ardından hastane çevresinde güvenlik güçleri tarafından gerekli önlemler alınırken, hastalar da başka bölümlere nakledildi. Olayda yaralanan 3 hasta çeşitli hastanelere sevk edildi.Yaklaşık 2.5 saat süren çalışmaların ardından, yangın kontrol altına alınabildi.

Hastane Başhekimi Doktor Osman Salış, yaptıkları sayımda bir hastanın kayıp olduğunun belirlendiğini, söz konusu hastayı arama çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Başhekim Salış, ilk belirlemelere göre yangının kapalı bölümde kalan bir hastanın, çarşafını ve yatağını tutuşturması sonucu meydana geldiğini de ifade etti.

Bu arada, yangın nedeniyle hastaneye gelen, Vali Vekili Raif Özener, Emniyet Müdürü Mustafa İlhan ve İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu, çalışmaları yerinde izledi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler