Hayali'den Ulusoy'a Ağır Eleştiri

Federasyon yöneticisi Yazıcı'nın açıklamalarına yanıt gecikmedi. Hüsnü Hayali, 'Şahsiyetimle ilgili tek bir iftirayı affetmem. Sonucuna da herkes katlanır' dedi.Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yazıcı'nın dün FANATİK'te çıkan röportajı günd

Hayali'den Ulusoy'a Ağır Eleştiri

Federasyon yöneticisi Yazıcı'nın açıklamalarına yanıt gecikmedi. Hüsnü Hayali, 'Şahsiyetimle ilgili tek bir iftirayı affetmem. Sonucuna da herkes katlanır' dedi.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yazıcı'nın dün FANATİK'te çıkan röportajı gündeme damgasını vurdu. Çarpıcı sözler sarfeden Yazıcı'ya da, cevap gecikmedi. Federasyon eski yöneticisi Hüsnü Hayali, zehir zemberek konuştu. Söz Hayali'de...

“Trabzon'a verilen ceza skandaldır. Madem maçı tekrarlıyorsun, 5 maçlık ceza neyin nesi? Hukuki prosedüre göre federasyon, en kısa zamanda kararını açıklar ki, bu dünyanın her yerinde böyledir. Ancak federasyon göz boyamak için önce disiplin kurulu kararını verdirtti, sonra skandal bir kararın altına imza attı. Şimdi Sivas tahkime başvurdu. Tahkimin ceza verme yetkisi yok. Ya arttırır ya eksiltir ya da reddeder veya onar. Yani 'Trabzon-Sivas maçını 3 kez tekrar veya yarım oynansın' mı diyecek tahkim.

'Dedesinin kemiklerini sızlatmasın'“Galatasaray-Fenerbahçe maçında kıyamet kopmasına rağmen Bülent Demirlek'e, 'Ne pahasına olursa olsun bu maçı bitir' direktifi verirseniz, sonra da o hakemi kamuoyu önüne atıp arkasında durmazsanız fatura ödemeye de, ödetmeye de mahkum olursunuz. Suçlu, hakemlere hakim olmaya çalışanlar. Onları Allah'a havale etmek de bize düşer.”

“Mustafa Yazıcı röportajında benim için, '40 yıllık dostu Haluk Ulusoy'u eleştiriyor' diyor. Orada hakkımda söz söyleyebilecek son kişinin Mustafa Yazıcı olduğuna inanıyordum, çok üzüldüm. Mustafa beni de iyi bilir şimdiki başkanını da. Mustafa'nın dedesi torununa, “Evladım bir kişiye ağır küfürler ettikten sonra ona sakın daha yalakalık yapma. Adam gibi dik dur, seni yedek yazar veya yönetime koyarsa elini öp, senden büyüğü yoktur. Sen bizim en büyüğümüzsün” de, demedi ki... Dedesinin kemiklerini sızlatmasın.”

'Taşeron kullanmaktan vazgeçsin'
“Haluk Ulusoy'un benimle ilgili konuşacak hiçbir şeyi yoktur. Konuşsa konuşsa en zor günlerinde yalakaların 118 gün ortalıktan toz olduğu günlerde kendisini yalnız bırakmadığımı söyler. Taşeronlarının hakkımda lüzumsuz konuşmalarına sessiz kalması iyiye işaret değil. Ben Haluk'u yönetimsel bazda eleştirebilirim. O kurumda 4 yıl yöneticilik yaptım. Ulusoy'un şahsına ve kişilik haklarına tek sözüm olmadı, olmaz. Ama şahsiyetimle ilgili tek bir sözü, iftirayı asla ve asla affetmem. Sonucuna da herkes katlanır.”

“Zamanın spor bakanı Mehmet Ali Şahin, bizim yönetimi zan altında bırakacak açıklamalar yapmıştı. Suçsuzluğumuzu hem mahkeme hem de kamuoyunda ifade ediyorduk. Kongre zamanı Haluk, eski yönetimden hiç kimseyi almayarak temiz bir yönetim yapacağını söylediği an bizi sattı. Haluk'a eleştirim, koltuk değil onurum için... Haluk Ulusoy'a son sözüm, taşeron kullanmaktan vazgeçsin.”



HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler