Trabzon'da Festival Başlıyor

Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenene Uluslararası Trabzon Kültür ve Sanat Festivali bugün başlıyor.Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, saat 13.00'te Meydan Parkı'nda başlayıp 3 gün sürecek olan festivale tüm halkı davet etti.F

Trabzon'da Festival Başlıyor

Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenene Uluslararası Trabzon Kültür ve Sanat Festivali bugün başlıyor.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, saat 13.00'te Meydan Parkı'nda başlayıp 3 gün sürecek olan festivale tüm halkı davet etti.

Festival 13.00'da halk oyunlarının gösterisiyle start alacak. 16.00'da Hüseyin kazaz Kültür merkezi'nde 3. Uluslar arası fotoğraf yarışması ödül töreni yapılacak.

18.00'da festival özel törenine geçilecek. Buradaki törenlerde ünlü sanatçı kadir İnnaır siyasetçi Atlan Öymen, gazeteci Şamil Ekinci, Ömer Günerve, Refik Karaağaçlı festival özel ödülünü alacaklar.

Günebakış



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel