Vali Kızılcık esnaf ziyaretinde

Vali Kızılcık, sorunlarını dinlediği esnafın sorunlarına çözüm yolları ararken bu tür ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, halkın en yoğun olarak yaşadığı Pazarkapı Mahallesi Mumhane önü semtindeki esnafı gezip

Vali Kızılcık esnaf ziyaretinde

Vali Kızılcık, sorunlarını dinlediği esnafın sorunlarına çözüm yolları ararken bu tür ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, halkın en yoğun olarak yaşadığı Pazarkapı Mahallesi Mumhane önü semtindeki esnafı gezip onlarla iftar öncesi Ramazan sohbeti yaptı.

Vali Kızılcık, 50’ye yakın esnafın dükkanına girerek sorunlarını dinlerken alışverişlerinin nasıl gittiği yönünde kendileriyle sohbet etti.

Bazıları Vali Kızılcık’ı evine, köyüne ve yaylasına iftara yemeğine davet ederken vali Kızılcık’ta davetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İşte bizim vatandaşımız bu. Davetlerden de anlaşılacağı gibi her türlü imkanlarını bizlerle paylaşmak istiyor. Samimiyetlerini ortaya koyuyorlar. Devletini her zaman yanlarında görmek istedikleri gibi, devletin güçlenmesi için de elinden gelen desteğin azamisini vermek istiyorlar. İşte bu devlet- vatandaş kaynaşmasıdır. Bu hasleti hiçbir ulusta bulamazsınız. Ben her fırsatta vatandaşımızın yanına giderek onları dinliyor, birebir görüşmelerde çözülebilecek sorunları çözüyor, çözülmesi hukuken mümkün olmayan konularda da onları ikna etmeye çalışıyorum. Bu durum hem vatandaşımız hem de benim için mutluluk vericidir.” Dedi.

Vali Kızılcık, bazı esnafların köy yolları, işsizlik gibi konularında sorunları belirtmesi üzerine de ilgili daire amirlerini anında telefonla arayıp bu sorunlara çözüm bulunmasını istedi.

Vali Kızılcık’ın kendileriyle iç içe olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, “Belli aralıklarla valimizin bizleri işyerlerimize gelerek ziyaret etmesi bize moral veriyor. Devletimizin sıcaklığını hissediyoruz” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel