TTSO meclisi toplandı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, 2002 yılından beri yapılan Trabzon'un sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantılarda dile getirilen pek çok sorunun çözümlendiğini söyledi. TTSO aylık olağan meclis toplantısı Me

TTSO meclisi toplandı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, 2002 yılından beri yapılan Trabzon'un sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantılarda dile getirilen pek çok sorunun çözümlendiğini söyledi.


TTSO aylık olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy başkanlığında yapıldı. İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi'nin de katıldığı toplantının başında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğretim Görevlisi Araştırmacı-Yazar Veysel Usta tarafından hazırlanan ve 1916 yılında Trabzon'un Ruslar tarafından işgalini konu alan belgesel film sunumu yapıldı.


TTSO Başkanı Şadan Eren, toplantıda yaptığı konuşmada 2002 yılından beri ilin sorunları ile ilgili toplantılarda gündem oluşturan, Trabzon'la ilgili ortaya konulan pek çok sorunun çözümlendiğini veya çözümlenme aşamasına geldiğini memnuniyetle izlediklerini söyledi.

Trabzon'un sorunların tespitinde ve çözümünde karar alınırken hep bir ağızdan konuşulduğuna dikkat çeken Eren, “Bu tabloyu ilimiz adına bir kazanç olarak değerlendiriyoruz. Bu bağlamda TTSO olarak bu düşünceye hizmet eden tüm kurum ve kuruluşları ile değerli katkıları olan il genel meclisi mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.


Toplantıda ayrıca Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Trabzon firmalarından Oltan Gıda Maddeleri İhracat Ticaret Ltd. Şti., Özgün Gıda Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Arslantürk Tarım Ürünleri Sanayi Nakliyat İhracat A.Ş. ile Sabırlar Fındık İhracat Ltd. Şti. yöneticilerine TTSO tarafından plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel