Demirören'e ceza geldi

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nadir Yapsakaloğlu, yaptığı açıklamada, 24 Ağustos Pazar günü Antalya Atatürk Stadı'nda oynanan Antalyaspor-Beşiktaş maçında sürekli sigara içtiği belirlenen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i görevli memurların ikaz e

Demirören'e ceza geldi
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nadir Yapsakaloğlu, yaptığı açıklamada, 24 Ağustos Pazar günü Antalya Atatürk Stadı'nda oynanan Antalyaspor-Beşiktaş maçında sürekli sigara içtiği belirlenen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i görevli memurların ikaz ettiğini ancak buna rağmen Demirören'in sigara içmeye devam ettiğini belirtti.

Üstü kapalı yerlerde ve statlarda sigara içmenin kanunen yasak olduğunu, bu yasağa uymayanların 62 YTL ile cezalandırıldığını belirten Yapsakaloğlu, “Bu cezayı Demirören'e tahakkuk ettirmeseydik bizler cezalı duruma düşerdik. Kesilen 62 YTL'lik ceza arkadaşlarımız tarafından yazıldı ve kendisine yollandı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor