Trabzonlu genç tiyatrocular

İlk olarak Rize Kültür Merkezinde ve Ardeşen'de oyunlarını sergileyen genç tiyatrocular, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirttiler. Komedi dram olan “Hastası olmayan doktor”u gösterime sunan genç tiyatrocular, Mümin Aydın, Ekrem Öksüz, F

Trabzonlu genç tiyatrocular
İlk olarak Rize Kültür Merkezinde ve Ardeşen'de oyunlarını sergileyen genç tiyatrocular, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirttiler.

Komedi dram olan “Hastası olmayan doktor”u gösterime sunan genç tiyatrocular, Mümin Aydın, Ekrem Öksüz, Fatih Zaman, Deniz Yıldızoğlu, Ümit Zeren, Pelin Kurt, Dila Tutkuyücel, Gamze Ergül ve Rafet Tiryaki , tamamen Altınokta Körler Derneği yararına gönüllü olarak yola çıktıklarını ve elde edilecek gelirin derneğe bağışlanacağını belirttiler.

Kentte onlarca görme engelli vatandaşın yaşadığını belirten tiyatronun yönetmeni Mümin Aydın “ Kendi iradeleri dışında engelli yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımıza maddi ve manevi olarak katkıda bulunmak istedik. Onların her anlamda desteğe ihtiyacı var. Bizlerde aynı şartlarda yaşıyor olabilirdik. Onları yaşama bağlamak, her anlamda destek olmak bizim sosyal sorumluluğumuzdur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel