Yanal forvete neşteri vuracak

 Ersun Yanal'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forvet hattında alışıla gelmiş sistemi bir kenara bırakıp, farklı bir sistemi hayata geçirmenin planlarını yaptığı öğrenildi. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirvede kötü günler geçiren Tr

Yanal  forvete neşteri vuracak

 Ersun Yanal'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forvet hattında alışıla gelmiş sistemi bir kenara bırakıp, farklı bir sistemi hayata geçirmenin planlarını yaptığı öğrenildi.

Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirvede kötü günler geçiren Trabzonspor'da golcü oyuncular Gökhan Ünal ve Umut Bulut'a tepkiler sürüyor. Bu sezon ortaya koydukları performanslarıyla hayal kırıklığı yaşatan iki oyuncudan birinin daha fazla tepki çekmemesi için İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında yedek kulübesinde oturması bekleniyor. Ersun Yanal'ın ise İspanya maçları nedeniyle verilen milli arada alternatif oyun sistemini hayata geçirmenin planlarını yapıyor.
Sezon başından beri oynanan maçlarda sürekli aynı kadroyla oynayan Trabzonspor'u rakiplerin çözmesi ve iki forvete karşı kalabalık savunma yapmaları bordo-mavili takımın işini zorlaştırırken, son vuruşlarda ise beceriksizliğin ön plana çıkması takımın galip gelememesinde en önemli unsurlar olarak ilk sırada yer alıyor. Bordo-mavili takımın ileri ucunda görev yapan oyuncuların rakip sahada topu saklayamamaları da Trabzonspor için bir handikap olurken, Ersun Yanal'ın buna önlem olarak iki forvetten birini yedek kulübesine çekerek, tekniğiyle topu ayağında iyi saklayan ve son vuruşları iyi olan Colman'ı kaleye daha yakın oynatmanın planlarını yaptığı ve lige verilen milli arada buna yönelik çalışamlar yaparak, ileride daha etkili olmayı planladığı öğrenildi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, savunmada da değişikliğe gidecek. Milli maçlar nedeniyle ülkesinde bulunan Kamerunlu oyuncu Song'un, Milli Takım dönüşü sonrası yorgun olacağını göz önüne alan Yanal'ın bu oyuncuyu dinlendirebileceği belirtiliyor. Giray Kaçar'ın kendini hazır tutması da Ersun Yanal'ı bu değişikliği yapmaya zorluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor