Trabzon'da LPG'li otomobil yandı

Trabzon'da LGP'li bir otomobilde çıkan yangında otomobil 5 dakika içinde tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, sürücü hafif yaralı olarak kurtulmayı başardı. Edinilen bilgiye göre, Maçka ilçesine bağlı Esiroğlu beldesi girişinde seyir halinde olan S

Trabzon'da LPG'li otomobil yandı

Trabzon'da LGP'li bir otomobilde çıkan yangında otomobil 5 dakika içinde tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, sürücü hafif yaralı olarak kurtulmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre, Maçka ilçesine bağlı Esiroğlu beldesi girişinde seyir halinde olan S.B. yönetimindeki 06 VD 002 plakalı LPG'li otomobil, yakıt tankında meydana gelen patlama sonucu bir anda alevler içinde kaldı. Alevler kısa sürede otomobili sararken, sürücü S.B. kenara çektiği otomobilden hafif yaralı olarak inmeyi başardı. Çevredeki vatandaşların müdahale ettiği yangın, itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle kontrol altına alınarak güçlükle söndürüldü. Yangında otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, hafif yaralanan sürücü S.B., kaldırıldığı Fatih Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Yangın anı amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel