AK Parti'de büyük yarış

Dün akşam delege ile bir araya gelen Muhammer Şahin'in kongre öncesinde son mesajlarını verirken artık listesine son şekli veriyor. Şahin'in listesinde milletvekili Asım Aykan'ın müdahil olacağı belirtiliyor. Öte yandan diğer aday Yılmaz Büyükaydın ise bu

AK Parti'de büyük yarış
Dün akşam delege ile bir araya gelen Muhammer Şahin'in kongre öncesinde son mesajlarını verirken artık listesine son şekli veriyor. Şahin'in listesinde milletvekili Asım Aykan'ın müdahil olacağı belirtiliyor.

Öte yandan diğer aday Yılmaz Büyükaydın ise bu akşam delegasyonla ve Ak Parti tabanı ile yemekte bir araya geliyor.
Kongre öncesinde önemli mesajlar vermesi beklenen Yılmaz Büyükaydın'ın ise listesine son şekli bu gece vermesi ve yarın kongre de açıklaması bekleniyor.
Ak parti kulislerinden edindiğimiz bilgiye göre Büyükaydın'ın mevcut yönetimden bazı arkadaşları ile yola devam edeceği ve Trabzon'u kucaklayacak genç, yeni ve dinamik isimleri de listesine katacağı belirtiliyor.
Büyükaydın'ın en az 5 bayan kontenjanı da kullanacağı belirtiliyor.
Kongre yarın 19 Mayıs Spor salonunda gerçekleşecek.
Kongreye az bir süre kala ibrenin Büyükaydın'dan yana olduğu gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset