Trabzon'da dolandırıcılık

S.K, çalıştığı iş yerinden bir ödeme için kendisine verilen 14 bin 900 YTL'yi hesaba yatırmak için bir banka şubesine gitti. İddiaya göre, bankada kendisine sıra gelmesini bekleyen S.K'nın yanına yaklaşan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, ''Ben pa

Trabzon'da dolandırıcılık

S.K, çalıştığı iş yerinden bir ödeme için kendisine verilen 14 bin 900 YTL'yi hesaba yatırmak için bir banka şubesine gitti.
İddiaya göre, bankada kendisine sıra gelmesini bekleyen S.K'nın yanına yaklaşan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, ''Ben patronunun arkadaşıyım. Para eksikmiş, tamamlamamız lazım'' diyerek, cep telefonuyla S.K'nın patronunu arar gibi yaptı.


Patronunun telefonda, yanındaki parayı kendisine vermesini söylediğini belirterek 14 bin 900 YTL'yi alan şahıs, S.K'yı, patronunun talimatı olduğunu söyleyerek, bir miktar daha para getirmesi için farklı bir adrese gönderdi.
Adrese giderken cep telefonuyla iş yerini arayan S.K, patronunun böyle bir talimatı olmadığını öğrenince dolandırıldığını anladı. Banka şubesine giden S.K, parayı verdiği kişiyi bulamadı.


Polise başvuran S.K'nın verdiği eşkal doğrultusunda dolandırıcının yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel