Antalya Gümüşhane'yi tanıyacak

Gümüşhane Kültür ve Turizm Müdür Vekili Temel Yalçın, Ramazan ayı boyunca Antalya'da düzenlenecek olan şenliklerde Gümüşhane'nin yöresel el sanatlarının teşhir edileceğini ve tarihi, doğal güzelliklerinin tanıtılacağını söyledi. Antalya Büyükşehir Belediy

Antalya Gümüşhane'yi tanıyacak

Gümüşhane Kültür ve Turizm Müdür Vekili Temel Yalçın, Ramazan ayı boyunca Antalya'da düzenlenecek olan şenliklerde Gümüşhane'nin yöresel el sanatlarının teşhir edileceğini ve tarihi, doğal güzelliklerinin tanıtılacağını söyledi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Akdeniz Kültür ve İletişim Kulübünün ortaklaşa düzenlediği etkinliği her yıl düzenli olarak yapıldığını ve bu yıl fuarda Gümüşhane'nin de stant açarak en iyi şekilde tanıtılacağını ifade eden Yalçın, “Sayın Valimizin müsaadeleri ile Antalya ilindeki şenlikler için stant açtık.

Antalya'da ilimizi tanıtan broşür, afiş ve tanıtım materyalleri ile, Kelkit ilçesinden aldığımız Zilli Kilimleri temsil edeceğiz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel