Toprak saha çim saha oluyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, Gümüşhane'ye yeni spor merkezleri ve alanları kazandırmak için çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Müdürlük teknik personellerinin yoğun çalışmaları ile alt yapısı bitirilme aşamasına gele

Toprak saha çim saha oluyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, Gümüşhane'ye yeni spor merkezleri ve alanları kazandırmak için çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.


Müdürlük teknik personellerinin yoğun çalışmaları ile alt yapısı bitirilme aşamasına gelen suni çim sahanın, çimin serilme işleminin ihale aşamasında olduğunu söyleyen Bayansalduz, sahanın tamamlandığında Gümüşhane'de bir ilk olacağını söyledi.


Bayansalduz konuyla ilgili açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Bu bölgede çok önceden yapılması gereken tesisler maalesef bugüne kadar yapılabilmiş değildir. Aydınlatmalı Suni Çim Saha büyük bir eksikliği gidermiş olacaktır.

Öğrenciler ve çalışan gençliğin spor yapması konusundaki engeller, akşam antrenmanları ve maçları ile sona ermiş olacaktır. 22 metre yüksekliğinde 6 adet aydınlatma direği ile akşamları sahamız ışıl ışıl olacak ve bir başka güzelliği Gümüşhane'ye katacaktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor