TS Recoba'yı alacak mı?

Bordo-Mavili yönetim özellikle kanat ve oyun kurucu sorunu yaşarken gündemine bir başka ünlü yıldız isim Alvaro Recoba'nın geldiğine işaret edildi. Bu oyuncunun menajeri, Trabzonspor yönetimine çok yakın bir isim aracılığıyla Recoba'yı önerdiği, bonservis

TS Recoba'yı alacak mı?

Bordo-Mavili yönetim özellikle kanat ve oyun kurucu sorunu yaşarken gündemine bir başka ünlü yıldız isim Alvaro Recoba'nın geldiğine işaret edildi.

Bu oyuncunun menajeri, Trabzonspor yönetimine çok yakın bir isim aracılığıyla Recoba'yı önerdiği, bonservis bedelinin bulunmadığını söylediği ve 2 milyon Euro civarında yıllık bir ücretle de gelebileceğini söylediği dile getirildi. Bu oyuncuyla ilgili olarak Mali Sayman Mahmut Aksu ile yapılan görüşmede ise, "Recoba kaliteli bir oyuncu ancak 2 milyon Euro Trabzonspor için yüksek bir rakam...Recoba 1 milyon Euro ile 1 milyon 20 bin Euro arasında gelirse görüşebiliriz" karşılığının verildiği dile getirildi.


Şimdi 10 Numara Şart Oldu
Recoba'nın 1,5 milyon Euro'dan aşığı düşmeyeceği anlaşılınca da bu oyuncunun gündemden çıkarıldığına işaret edildi. Henüz 31 yaşında olan ve bonservisi de elinde bulunan Recoba için geçtiğimiz günlerde de yeni bir teklifin geldiği ama bunun da kabul edilmediği vurgulandı.

Bu oyuncu dışında, Bordo-Mavililerin Arjantinli yıldız oyuncu Roman Riquelme ile ilgili girişimlerde bulunduğu ancak bonservisinin 15 milyon Euro'yu aşmasından dolayı da kendisinden vazgeçildiği dile getirildi.

Trabzonspor'un, Ankaraspor maçını kazanmasına rağmen özellikle orta alanda pas alış verişini yapacak oyuncu yetersizliği tüm Türkiye tarafından bir kez daha gözler önüne serildi. Bu maçtaki yetersizliğin dikkate alınarak yönetimin mutlak suretle ve hızlı bir şekilde hareket ederek büyük sorunu çözmesi beklenirken, aksi takdirde hayal kırıklığı yaşanabileceğine vurgu yapıldı.


Taraftarlar da Çok İstiyor
Başkan Sadri Şener'in de orta alanda yetersizlikten dolayı mutlaka iyi bir oyun kurucunun gerekliliği üzerinde durduğuna dikkat çekildi. Bordo-Mavili yönetim ise harıl harıl bonservisi elinde olan bir '10 numara' aramaya başladı.

Bonservisi yüksek olan oyunculara ise prim verilmeyeceği dile getirildi. Taraftarlar da, Trabzonspor ile ilgili yaptıkları yorumlarda, bu soruna dikkat çekerek, "Mutlaka bir oyun kurucu alınmalı... Bu takımın en önemli eksikliğinin de bu olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Başkan Sadri Şener ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bu konuyla ilgili daha titiz davranmasını bekliyoruz" yorumunu yapıyorlar.

Trabzonspor kurmaylarının ise ucuz bir oyun kurucu peşinde koştukları, Zafer Yelen için de el altından atak başlattıkları vurgulandı. Fakat transfer mevsiminin bitmesine kısa bir süre kala doğru bir ismi alma konusunda tereddütler yaşandığı dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler