Sürücülere eğitim verildi

Akçaabat Uygulama Otelinde Erzurum, Kars, Rize, Bingöl ve Trabzon'dan katılan Psikiyatrist, Psikolog ve Doktor grubuna Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi düzenlenerek sertifikalandırıldı. Eğitimi Trabzon Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürlüğü o

Sürücülere eğitim verildi

Akçaabat Uygulama Otelinde Erzurum, Kars, Rize, Bingöl ve Trabzon'dan katılan Psikiyatrist, Psikolog ve Doktor grubuna Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi düzenlenerek sertifikalandırıldı.

Eğitimi Trabzon Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürlüğü organize etti. Yapılan eğitimde eğitimci olarak Prof. Dr.İsmail Ak, Yrd.Doc.Dr.İsmail Birincioğlu, Uzm.Dr.Ülgen Kalelioğlu,Dr.Yıldıray Manzak, Dr.Halil Aktaş Uzm.Psikolog Faruk Bozkır katıldı.

Yapılan eğitimle ilgili görüşlerine başvurduğumuz Ruh Sağlığı Şube Müdürü Dr. Yıldıray Manzak 'Trafik güvenliği için çok önemli olan bu eğitimi 3. Kez düzenliyoruz. Amacımız Trabzon da 2005 yılından beri başarıyla uyguladığımız ve yaklaşık iki yüzün üzerinde mezun verdiğimiz Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimini çevre illerde de açarak alkollü araç kullandığı için ikinci kez ehliyetlerine el konulan sürücülerin ehliyetlerini tekrar alabilmesi için gerekli olan bu eğitim programının açılmasını sağlamak. Bu eğitim sonucunda bu eğitim programı nedeniyle sürücüler Trabzona gelmek zorunda kalmayacak kendi illerinde bu hizmetten yararlanabilecek'. Dr.Manzak sözlerini bütün sürücüleri Alkollü olarak kesinlikle araç kullanmaması gerektiğini aksi halde bir çok maddi ve manevi zararla karşılaşacaklarını belirterek bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel