Şerif Özgür'den destek aldılar

Avrupa Gençlik Başkenti projesi kapsamında çalışmalarda bulunan Trabzon Gençlik Merkezi üyesi gençler, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür'ü makamında ziyaret ettiler. Avrupa Gençlik Forumu (European Youth Forum) tarafından teklif çağrısına açıl

Şerif Özgür'den destek aldılar
Avrupa Gençlik Başkenti projesi kapsamında çalışmalarda bulunan Trabzon Gençlik Merkezi üyesi gençler, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür'ü makamında ziyaret ettiler.

Avrupa Gençlik Forumu (European Youth Forum) tarafından teklif çağrısına açılan ve yalnızca bağımsız gençlik oluşumları ve gençlik konseylerinin adaylık başvurusu yapabildiği 2011 Avrupa Gençlik Başkenti projesi için Trabzon Gençlik Merkezi'nde çalışmalar yapan proje ekibi, proje kapsamında Trabzon'un aday gösterilmesi için bir ekip oluşturduklarını ve bu kapsamda yerel yönetimlerin öncülüğünde bu projeyi sürdüreceklerini ifade ettiler.

2011 Avrupa Gençlik Başkenti proje koordinatörlerinden Emrah Sağır ve Okan Yılmaz Trabzon'un bir organizasyon şehri olma yolunda artık marka haline geldiğini ve Avrupa Gençlik Başkenti ünvanının Trabzon'a çok şey katacağını belirttiler. Konuşmasını şöyle sürdüren Sağır ve Yılmaz; projenin şehrin tanıtımına yapacağı bariz katkıların yanı sıra uzun vadede bölgenin genç insanlarının proje programından sağlayacağı faydaları azamiye çıkarması; yerel nüfusun, kentlerini Avrupa boyutunda bir şehir olarak yeniden algılamaya ve değerlendirmeye yöneltmesi ve yerel-bölgesel-ulusal-uluslararası ziyaretçilerin çerçevesinde Trabzon'un gençlerin şehri olduğu anlayışının güçlendirmesini hedeflediklerini, Trabzon'un bu imkanları kullanabilecek ve iyi yönde değerlendirebilecek gençlere, yöneticilere ve halka sahip bir şehir olduğunu ifade ettiler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür ise gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek "2011 yılında Trabzon'da Avrupa Olimpik Gençlik Festivali düzenlenecek olup bu organizasyonun yanında yine 2011'de Avrupa Gençlik Başkenti ünvanını almamız Trabzon için oldukça faydalı olacaktır. Gençlerimizle bu proje kapsamında koordinasyonu sağlayarak çalışmak isteriz, bu ünvanın Trabzon'a kazandırılmasında gençlerimize her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel