Yanal; emin adımlarla ilerliyoruz

Yanal, ligin sonuna kadar bu tablonun devam etmesini istediklerini belirterek, “Oyuncularımızın bir takım eksiklikleri kapatmaları ve sonuç almasını bilmeleri bizim için sevindirici” yorumunu yaptı. “Baskı söz konusu değil” Ligin genel ortalaması içerisin

Yanal; emin adımlarla ilerliyoruz
Yanal, ligin sonuna kadar bu tablonun devam etmesini istediklerini belirterek, “Oyuncularımızın bir takım eksiklikleri kapatmaları ve sonuç almasını bilmeleri bizim için sevindirici” yorumunu yaptı.

“Baskı söz konusu değil”

Ligin genel ortalaması içerisinde Trabzonspor'un istediğini aldığına değinen Yanal, “Biz yüksek oyun kimliğimizi daha sık aralıklarla sahaya yansıtabilmeyi becermeliyiz. Üzerimizde bunu engelleyecek hiçbir baskı yok. Çünkü baskı denebilecek durumu yaratabilecek herhangi bir problem söz konusu değil. Yönetimimizle, futbolcularımızla ve diğer diyaloglarımızla gayet doğru bir şekilde ilerliyoruz. Şu an sadece takımımızla istediğimiz noktalara gelmek için uğraşıyoruz” dedi.

“Yabana atılacak rakip yok”

Ligde tüm rakiplerin oyun içerisinde güçlü yönlerini planlı bir şekilde hissettirme, güçsüz yönlerini de kapatabilme organizasyonlarını başarılı şekilde uyguladıklarına dikkat çeken Yanal, “4-0 kazandığımız Büyükşehir Belediyespor maçı da dahil rakiplerimiz iyi oyun disipliniyle birlikte oyuncularının yüksek performanslarını kullanmaya çalışıyorlar. Bunun gibi haftasonu oynayacağımız Sivasspor dahil, örnek vermek gerekirse, Kayserispor, Eskişehirspor, Bursaspor, Ankaraspor, Gaziantepspor başta olmak üzere diğerleri hiç de yabana atılmayacak güçte ve organizasyondalar. Ligimizin bu şekilde çok daha renkli olacağı inancındayız” ifadelerini kullandı.

“Taraftarın katkısı inkar edilemez”

Trabzonspor'un bu rakipleriyle kentin futbol kültürü, takımı ve geleneksel altyapısıyla mücadele ettiğinin altını çizen Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, “Bu avantajlarımızı yönetimi, futbolcusu ve taraftarıyla bir bütünlük içerisinde devam ettiriyoruz. Hazırlanan bu güzel ortamda Trabzonspor'un başarı geleneklerine hizmet edecek bir yapının oluştuğunu görmekteyiz. Özellikle taraftarlarımızın bu takım kurulurken göstermiş olduğu ilgi, alaka ve inancın alınan sonuçlarda büyük katkısının olduğunu inkar edemeyiz. Onların bize olan inancı ve kazanma duygusu önemli bir sinerji olarak geri dönmekte ve takıma büyük katkı sağlamaktadır. Onların takımlarına gösterdikleri sabır ve tevazu bizlere bir kat daha sorumluluk yüklüyor. Aynı tevazu ve desteğin sürmesini bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler