Sürmene'de zanlı intihara kalkıştı

Trabzon'da, cinayet suçundan konulduğu cezaevinden aftan yararlanıp çıktığı ve tartıştığı amcasının oğlu ile eşini öldürüp kaçtığı öne sürülen zanlı, yakalanacağını anlayınca tabancayla gözüne ateş ederek intihara kalkıştı. Sürmene ilçesi Dirlik köyünde d

Sürmene'de zanlı intihara kalkıştı

Trabzon'da, cinayet suçundan konulduğu cezaevinden aftan yararlanıp çıktığı ve tartıştığı amcasının oğlu ile eşini öldürüp kaçtığı öne sürülen zanlı, yakalanacağını anlayınca tabancayla gözüne ateş ederek intihara kalkıştı. 

Sürmene ilçesi Dirlik köyünde dün tartıştığı amcasının oğlu Şendoğan Aydın'ı (53) başından, eşi Nuran Aydın'ı (49) da göğsünden tabanca ile vurarak öldürdükten sonra kaçan S.A'nın (46) yakalanması için başlatılan çalışmalar gece de sürdürüldü. 

Jandarma ekiplerince saklandığı yer tespit edilerek etrafı sarılan S.A, jandarmaya silah doğrultup ateş açmak istedi. Jandarmanın kendisini sağ olarak yakalamak için takip mesafesini uzak tutmasından yararlanan zanlı kaçtı. 

Bir süre sonra ilçenin Ormanseven beldesinde dere kenarına gelen S.A, burada ekiplerce sıkıştırıldı. Jandarma ekiplerinin etrafını sarıp kaçış yönlerinde önlem alması üzerine kaçamayacağını anlayan S.A, tabanca ile gözüne ateş açarak intihara kalkıştı. 

Yaralı halde yakalanan ve Sürmene Devlet Hastanesine kaldırılan S.A, buradaki müdahalenin ardından ambulansla Karedeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesine sevk edilmek istendi. Bu sırada dün öldürülen Aydın çiftinin cenazelerini almak için Sürmene Devlet Hastanesinde bulunan yakınları, S.A'ya saldırmaya çalıştı. 

Ambulansa doğru yönelerek S.A'yı darp etmek isteyen gruptakiler, jandarma ve polis ekiplerince engellendi. Yaşanan arbedede grubu dağıtmak için polis, biber gazı kullanıp havaya tek el ateş açtı. S.A'nn bulunduğu ambulans daha sonra KTÜ Farabi Hastanesine gönderildi.
     ''Cinayet'' suçundan hükümlü bulunduğu cezaevinden bir süre önce aftan yararlanıp çıkan S.A, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı amcasının taksicilik yapan oğlu Şendoğan Aydın ile eşi Nuran Aydın'ı dün tabanca ile öldürdükten sonra kaçmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel