Sanat kursları kayıtları başladı

Rize Gençlik ve Spor İl müdürlüğü Gençlik Merkezince her yıl çeşitli branşlarda açılan sanat kursları kayıtlarının başladığı bildirildi On iki ayrı branşta açılması planlanan sanat kursları 09 – 24 yaş gruplarını kapsıyor sanatsal gelişlimi sosyalleşme aç

Sanat kursları kayıtları başladı

Rize Gençlik ve Spor İl müdürlüğü Gençlik Merkezince her yıl çeşitli branşlarda açılan sanat kursları kayıtlarının başladığı bildirildi

On iki ayrı branşta açılması planlanan sanat kursları 09 – 24 yaş gruplarını kapsıyor sanatsal gelişlimi sosyalleşme açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz her geçen yıl kurs çeşitliliğini artırdıklarını bu yıl on iki ayrı branşta kurs açılacağını söyledi.

Kursların tamamen ücretsiz olduğunu kaydeden Yılmaz ''Geçtiğimiz yıllarda açılan başta tiyatro olmak üzere Gitar , Bağlama , Halk oyunları ve Ebru branşlarında Türkiye Gündeminde yer alan başarılar elde edildi bu göstergeler Rize insanının sanata eğilimli olduğunu kanıtıdır o nedenle kurs sayımızı çeşitlilik açısından her sene artırıyoruz'' dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü Zeki Bakıcı ise amaçlarının gençliğin sanatsal kimliğe kazandırılması olduğunu ifade ederek bu kursların sınavlarla sertifika vermek değil gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak düşüncesinde olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel