Trabzon çalışmaları hızlandırdı

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla şehir genelindeki camilerde temizlik çalışmalarına başladıklarını belirtti. Vatandaşların Ramazan ayında ibadetlerini sağlıklı ortamlarda yapabilmeleri iç

Trabzon çalışmaları hızlandırdı
Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla şehir genelindeki camilerde temizlik çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Vatandaşların Ramazan ayında ibadetlerini sağlıklı ortamlarda yapabilmeleri için her yıl olduğu gibi bu yıl da camileri temizleyerek hijyenik hale getirdiklerini ifade eden Canalioğlu, şunları kaydetti:

''Bu hafta itibariyle başladığımız bu çalışmalarda Ramazan ayına kadar kent merkezindeki tüm camilerimizin temizliğini tamamlamış olacağız. Talep gelmesi halinde merkez köylerimizdeki camilerimizi de yıkayıp temizleyeceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel