Rize'de operasyon: 10 gözaltı

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ihbar üzerine Fındıklı İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyonlarda, 3'ü İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay olmak üzere 9 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda

Rize'de operasyon: 10 gözaltı

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ihbar üzerine Fındıklı İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyonlarda, 3'ü İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay olmak üzere 9 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 6 tabanca ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Gözaltına alınan kişilerin sorgusunun sürdürüldüğü belirtilirken kimlikleriyle ilgili açıklama yapılmadı.

Pazar İlçesi Kirazlık Mahallesi'nde terk edilmiş halde bulunan 53 T 5165 plakalı takside yapılan aramada ise çuvala koyulmuş el yapımı 7 tabanca ile birlikte bu tabancalara ait şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Araç sahibi M.K. (29) polis tarafından gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel