Nemli mezarı başında anıldı

Trabzon'un Değirmendere mevkiindeki aile mezarlığında yapılan anma törenine Ziyad Nemli'nin eşi Yükselir Nemli, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yusuf Turgut ile Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Osman Çavuşoğlu katıldılar. TGC Başkanı Ergun

Nemli mezarı başında anıldı

Trabzon'un Değirmendere mevkiindeki aile mezarlığında yapılan anma törenine Ziyad Nemli'nin eşi Yükselir Nemli, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yusuf Turgut ile Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Osman Çavuşoğlu katıldılar.


TGC Başkanı Ergun Ata ise Ankara'da olması sebebiyle anma törenine mesaj gönderdi. Törende konuşan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Turgut, Nemli'nin Trabzon'da gazetecilik yaşamına büyük katkı yaptığını söyleyerek, 'Trabzonpor'un kuruluşunda var, Gazeteciler cemiyetinin kuruluşunda var. Trabzon onu, aradan geçen 18 yıla rağmen unutmadı unutmayacak' ifadelerini kullandı ve sözü Nemli'nin dostu Osman Çavuşoğlu'na bıraktı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Osman Çavuşoğlu ise Nemli ile uzun yıllar dostluk yaptıklarını söyleyerek, 'O aynı zamanda Türkiye'nin önemli yazarlarıyla bir arada çalışmış bir değerdi. Biliyorum ki, bugün yaşasaydı onunda kalbi de Ankara'da dünkü Trabzonspor maçında olacaktı' diye konuştu.
Çavuşoğlu şöyle dedi: 'Trabzon değerlerine olduğu gibi merhum Nemli'ye sahip çıkıyor ve çıkacaktır. Trabzon'da gazetecilik mesleğinin kurumsallaşmasına katkı sağlayan Nemli ve onun gibi isimler unutulmamalı. Ben eşi Yükselir hanıma ve onun çocuklarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanı cennet olsun.'
Nemli'nin eşi Yükselir Nemli'de, Ziyad Nemli'yi seven herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel