MÜSİAD'in Trabzon ziyaretleri

Bu sabah Trabzon'a gelen MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan beraberinde MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı ve MÜSİAD yöneticileri ile Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Sebahattin Arslantürk'ü ziyaret ettiler. Akabinde Trabzon Ticaret

MÜSİAD'in Trabzon ziyaretleri
Bu sabah Trabzon'a gelen MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan beraberinde MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı ve MÜSİAD yöneticileri ile Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Sebahattin Arslantürk'ü ziyaret ettiler.

Akabinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren'i ziyaret eden MÜSİAD heyeti Trabzon üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Eren MÜSİAD Genel Başkanı ve heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek “ MÜSİAD'ın ortaya koyduğu Trabzon-GAP demiryolu projesinin son derece önemli olduğunu ve Ticaret Odası olarak sonuna kadar arkasında olacağız” dedi.

Eren “ Rusya ve Türki Cumhuriyetleri ile yapacağımız ticaret açısından bu projenin hayata geçmesi çok önemlidir” dedi.

Sonrasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eren MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'a Trabzon yöresine ait çeşitli hediyeler verdi. MÜSİAD heyetinde Yavuz Şanver, Ali Kaan, Erhan Nadir, Ahmet Ay, Yusuf Cevahir ve Genç MÜSİAD Başkanı Murat Peker yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel