Ölüm kamyon kasasında geldi

Giresun'un Görele ilçesinde kamyon kasasında yolculuk yaptığı sırada kafasını yol kenarındaki elektrik direğine çarparak ağır yaralanan genç, hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık bir hafta önce ilçeye bağlı Kırıklı beldesi Çalış Mahallesi'nd

Ölüm kamyon kasasında geldi

Giresun'un Görele ilçesinde kamyon kasasında yolculuk yaptığı sırada kafasını yol kenarındaki elektrik direğine çarparak ağır yaralanan genç, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık bir hafta önce ilçeye bağlı Kırıklı beldesi Çalış Mahallesi'nde oturan Ömer Kefal (27), bir kamyonetin kasasında Hamzalı köyüne doğru yola çıktı. Kamyonetin kasasında yolculuk yapan Kefal, kamyonet sürücüsünün yoldaki kasise girmemek için aracını sola doğru hareket ettirdiği sırada oturduğu yerden kalkarak kasadan kafasını yola doğru çıkarttı. Bu sırada yol kenarındaki elektrik direğine kafasını çarpan Kefal, ağır şekilde yaralandı. Önce Görele Devlet Hastanesi'ne ardından
da Trabzon'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ömer Kefal daha sonra buradan da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaklaşık 1 haftalık tedavinin ardından Ömer Kefal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler