"Kobiler gözardı edilmemeli"

TSİAD Genel Sekreteri Ergenç, Trabzon'da KOBİLER gündemimizden hiç düşmemeli TÜRK Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED'in) 8 Ekim 2008'de Sabancı Center'da düzenleyeceği “KOBİ'lerde Dönüşüm” sempozyumuna Trabzon SİAD, üç kişilik heyetle katılac

"Kobiler gözardı edilmemeli"
TSİAD Genel Sekreteri Ergenç, Trabzon'da KOBİLER gündemimizden hiç düşmemeli

TÜRK Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED'in) 8 Ekim 2008'de Sabancı Center'da düzenleyeceği “KOBİ'lerde Dönüşüm” sempozyumuna Trabzon SİAD, üç kişilik heyetle katılacak.

TSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ergenç, Trabzon'da KOBİ'leri sürekli gündemimizde tutmamız kaçınılmazdır. Trabzon'daki KOBİ'ler Ülkemizde, Dünyada ve AB'de KOBİ'lerle ilgili olan bitenin dışında değildir. “KOBİ'lerde Dönüşüm” Sempozyumuna Devlet Bakanı Nazım Ekren de katılacak, açıklamasını yaptı.

Ergenç KOBİ'lerde Dönüşüm Sempozyumu ile ilgili yaptığı açıklamayı şöyle tamamladı.
KOBİ'lerde Dönüşüm sempozyumun birinci bölümünde “Ulusal Düşünmekten Küresel Düşünmeye” oturumu yapılacak. Panelistler ise Dünya Bankası Ülke sektör Koordinatörü, DPT Müsteşarı Ahmet Tıktık, ODTÜ'den öğretim Üyeleri”, Avrupa Komisyonu İşletmeler ve Sanayi Genel Müdürü olacak.

Sempozyumun ikinci bölümde ise “ KOBİ'lerin Gelişimi ve İnovasyon; Yenilikçi KOBİ'lerin önünü Açabilmek” başlığı altında ele alınacak. Bu bölüme KOSGEB Başkan Vekili, KOSGEB Teknoloji Geliştirme Merkezi Koordinasyon Dairesi Başkanı, Sabancı Üniversitesinden Akademisyenler, Uluslar arası KOBİ uzmanları katılacak, açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler