Giresun'da sanayi sitesinde çalışan işçilere yemek ikramı

Bulancak Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde sanayi sitesinde çalışan işçilere yemek ikram etti.
Giresun'da sanayi sitesinde çalışan işçilere yemek ikramı

Giresun’un Bulancak ilçesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Bulancak Belediyesi tarafından sanayi sitesinde çalışan işçilere yönelik yemek ikramı yapıldı.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, 1 Mayıs’ın yalnızca bir bayram değil, emeğin, alın terinin ve dayanışmanın sembolü olduğunu vurguladı. Sıbıç, “Sanayimizde çalışan kardeşlerimiz, bu şehrin görünmeyen kahramanlarıdır. Biz de Bulancak Belediyesi olarak onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik” ifadelerini kullandı.

buu.webp

Birlik ve dayanışma ruhuyla hareket ettiklerini belirten Başkan Sıbıç, emeğin değerini bilen bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Sıbıç, açıklamasını, “Tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” sözleriyle tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir