Giresun Müftüsü etkinlikler kapsamında Vali'yi ziyaret etti.

Giresun Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Mevlid-i Nebi Haftası temasının “Peygamberimiz ve Aile Ahlakı” olduğunu belirterek Vali Serdengeçti’ye etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Giresun Müftüsü etkinlikler kapsamında Vali'yi ziyaret etti.

Giresun Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Mehmet Fatih Serdengeçti'yi ziyaret etti.

Müftülükten yapılan açıklamaya göre, Vali Serdengeçti ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Mevlid-i Nebi Haftası'nı tebrik etti.

Kılıçbay ise Diyanet İşleri Başkanlığınca Mevlid-i Nebi Haftası'nın bu yıl ki temasının, "Peygamberimiz ve Aile Ahlakı" olarak belirlendiğini vurgulayarak, hafta kapsamında gerçekleştirilecek programlar hakkında Serdengeçti'ye bilgi sundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir