Büyük derbi Trabzon'da

haber61 Gazetesi bu hafta yine dopdolu. Siyasetin, sporun nabzının attığı haber61 Gazetesi'nin bu haftaki sayısında olay yaratacak açıklamalar var. Ortaya öyle iddialar atıldı ki siyasetin ve sporun dengelerini altüst edecek nitelikte. Bugün Trabzon'un gü

Büyük derbi Trabzon'da


haber61 Gazetesi bu hafta yine dopdolu. Siyasetin, sporun nabzının attığı haber61 Gazetesi'nin bu haftaki sayısında olay yaratacak açıklamalar var. Ortaya öyle iddialar atıldı ki siyasetin ve sporun dengelerini altüst edecek nitelikte.

Bugün Trabzon'un gündeminde olan bir numaralı isim, Trabzon halkının kandırıldığını söylüyor. Trabzon'un zeki insanlarının kandırıldıklarının farkına varmaları gerektiğinin de altını çiziyor. Bütün gözleri üzerinde toplayan bu isimin açıklamaları birilerinin canını çok sıkacak.

Bir derbi düşünün ki Türkiye'nin gündemini oturacak, Adanalının, Mersinlinin bile beklediği büyük derbi Trabzon'da yaşanacak. Bu ifadeler bir bakana ait. Tarihi 29 Mart olan bu büyük derbi Trabzonlu eski bir bakan tarafından yorumlandı. Eski bakan iki isim verdi. Büyük derbinin kazananı bakalım, kim olacak.

Ve spora geçiyoruz. O, Türkiye'de büyük bir federasyonun başkanı. Trabzonlu. Türk Futbolunu tahlil ediyor ve “Futbol ahtapot dolu” diyor. Trabzonspor'u değerlendiren başkanın açıklamaları çok konuşulacak.


İyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geride kaldı. 2009 yılına girmeye saatler kala kimi eğlenmek için planlarını yaparken kimi de sade bir yılbaşı için hazırlıklarını yaptı. Ya umutlar. Trabzon insanına yeni yıl beklentilerini sorduk. Yeniyıldan en büyük beklenti hiç kuşkusuz ki Trabzonspor'un şampiyonluğu.
Özel röportajların ve haberlerin yer aldığı haber61 Gazetesi'ni bayiinizden almayı unutmayın!

Abone olmak isteyenler:

Sadece Trabzon'da ki gazete bayilerinde satışa çıkacak olan haber61'e Trabzon, Türkiye ve Dünya'nın her bölgesinden abone olabilirsiniz.


ABONE ŞARTLARI: 

ŞEHİRİÇİ (6 Aylık) 30 YTL
(1 yıllık) 50 YTL


ŞEHİR DIŞI (6 Aylık) 45 YTL
(1 Yıllık) 80 YTL


YURT DIŞI (6Aylık) 50 EURO
(1Yıllık) 90 EURO

BANKA HESAP NO: Türkiye İş Bankası 7500 Şube Kodu: 2105222
Finans Bank 0016114135 Çarşı Şubesi

İsim, soy isim ve adreslerinizi 326 73 73 telefondan, dilerseniz aynı hat üzerinden fax göndererekte ulaştırabileeğiniz gibi, bizim sizlere ulaşmamızı istiyorsanız burayı tıklayarak erişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel