3. saniyede kırmızı kart gördü

İngiltere medyasında yer alan haberlere göre, amatör küme takımlarından Chippenham Town'da forma giyen David Pratt, Bashley ile yapılan maçın daha 3. saniyesinde gördüğü kırmızı kartla şaşkınlık yarattı. Pratt, rakip takım futbolcusu Chris Knowles'i ittiğ

3. saniyede kırmızı kart gördü
İngiltere medyasında yer alan haberlere göre, amatör küme takımlarından Chippenham Town'da forma giyen David Pratt, Bashley ile yapılan maçın daha 3. saniyesinde gördüğü kırmızı kartla şaşkınlık yarattı. Pratt, rakip takım futbolcusu Chris Knowles'i ittiği için hakem tarafından daha 3. saniyede oyundan atıldı.

Pratt'in bu ''başarısı''nı, ''dünya rekoru'' olarak tanımlayan İngiltere basını, bir önceki rekorun, İtalya takımı Bologna'dan Giuseppe Lorenzo'ya ait olduğunu hatırlattı. Lorenzo, 1990 yılında oynanan karşılaşmanın 10. saniyesinde, Parma oyuncusuna vurması nedeniyle kırmızı kart görmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler