Boz'dan Canalioğlu'na Ziyaret

Trabzon'a atanan yeni Emniyet Müdürü Ferudun Boz, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Boz'dan Canalioğlu'na Ziyaret

Trabzon'a atanan yeni Emniyet Müdürü Ferudun Boz, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Canalioğlu, yeni Emniyet müdürüne hayırlı olsun dileğinde bulunarak, “Bu önemli kentin asayiş ve huzuru için yerel yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yeni Emniyet müdürümüz ile de uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız. Belediye olarak her zaman emniyet mensuplarının yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Karşılıklı işbirliği ve güven ortamında güzel Trabzon'a hizmet edeceğiz.Sayın müdürümüzün bu görevinde başarılı olacağına inanıyor, kendisine Trabzon'a hoş geldiniz diyorum” dedi.

Yeni Emniyet müdürü Ferudun Boz da Trabzon'da görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, “Bu güzel kentte birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum. Bu güzel kentin insanlarına ne kadar katkı sağlarsak o derece memnun olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel