Trabzonspor gurbete çıkıyor

Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ve Turkcell Süper Lig'de karşılaşacağı Sivasspor maçları için Trabzon'da ayrılıyor.Bordo-mavili takım, 9 Ocak Çarşamba günü Adana Demirspor ile yapacağı maç için bugün Adana'ya gidecek. Özel bir uçakl

Trabzonspor gurbete çıkıyor

Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ve Turkcell Süper Lig'de karşılaşacağı Sivasspor maçları için Trabzon'da ayrılıyor.

Bordo-mavili takım, 9 Ocak Çarşamba günü Adana Demirspor ile yapacağı maç için bugün Adana'ya gidecek. Özel bir uçakla Adana'ya gidecek olan bordo-mavililer, 10 Ocak Perşembe günü de yine özel uçakla Sivas'a geçecek. Karadeniz ekibi, 13 Ocak Pazar günü yapacağı Sivasspor maçının ardından kente dönecek. 5 gün Trabzon'dan ayrı kalacak olan Karadeniz temsilcisi, istediği sonuçları alarak evine dönmeyi hedefliyor.

Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı rakibi Adana Demirspor ile 13 yıl aradan sonra tekrar karşı karşıya geliyor. İki takım en son 1994-95 sezonunda ligde, Trabzonspor'un 3-0 üstünlüğü ile sona eren müsabakada karşılaşmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler