Yattara'nın cezası Yanal'da

Trabzonspor'da oyuncularla yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak verilecek para cezaları Sivasspor maçı sonrasına bırakılırken, parasını alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğu iddia edilen ve kendisine tebliğ edilen günde Trabzon'a dönmeyen İbrahim Yattar

Yattara'nın cezası Yanal'da

Trabzonspor'da oyuncularla yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak verilecek para cezaları Sivasspor maçı sonrasına bırakılırken, parasını alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğu iddia edilen ve kendisine tebliğ edilen günde Trabzon'a dönmeyen İbrahim Yattara'nın cezası ise Ersun Yanal'da bekliyor.

Dün akşam toplanan Trabzonspor Yönetim Kurulu, futbolcularla ilgili olarak devre arasında yaşanan olumsuzlukları ele almasına rağmen bu oyunculara verilecek olan para cezalarını Fortis Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Adana Demirspor ve Turkcell Süper Lig'de oynanacak Sivasspor maçı sonrasına bıraktı.

Bordo-mavili takım, ligin ortalarında ve devre arasında birçok oyuncu ile sıkıntı yaşamıştı. Başta İbrahim Yattara, Jabi, Risp ve son olarak da Ömer Rıza ile ilgili olarak problem yaşayan Trabzonspor, bu oyunculara verilecek olan cezaları Sivasspor maçı sonrası yeniden ele alma kararı aldı.

Öte yandan parasını alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğu iddia edilen ve Trabzon'a geç dönen Gineli oyuncu İbrahim Yattara ile ilgili olarak ise teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetim kuruluna bir rapor sunmadığı belirtildi. Yanal'ın Yattara'ya verilecek cezayla ilgili beklemede olduğu öğrenildi.
Bordo-mavili kulüp, İbrahim Yattara'nın katılmadığı her idman için noter tespiti yaptırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler