30 Ağustos'un önemini anlattı

Canalioğlu, ''30 Ağustos Zafer Bayramı'' dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başkomutanlığında gerçekleşen ve Türk ulusunun bağımsızlığını simgeleyen zaferin 86'ıncı yıl dönümünü idrak

30 Ağustos'un önemini anlattı

Canalioğlu, ''30 Ağustos Zafer Bayramı'' dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başkomutanlığında gerçekleşen ve Türk ulusunun bağımsızlığını simgeleyen zaferin 86'ıncı yıl dönümünü idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.


Canalioğlu, 30 Ağustosun Türk tarihinin en önemli zaferlerinden biri olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:


''Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde tarihi bir kader günü olan 30 Ağustosta Türk ordusu Atatürk'ün kumandanlığında tarihimizi şan ve gururla dolduran bir zafer kazanmıştır. Türk milleti, büyük Atatürk'ün yüce Türk ulusuna armağan ettiği demokratik ve laik ilkeler doğrultusunda yükselmek için kendisinden aldığı güç ve kararlılıkla ilerlemektedir.

Bu mutlu günde, büyük zaferi bize yaşatan Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Türk ordusuna şükran ve minnetlerimi sunarken, Zafer Bayramı ulusumuza kutlu olsun.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel