Sandal Trabzon'a geliyor

Ordu'dan başlayan ve 14 ili kapsayacak konserlerde hayranlarıyla buluşacak olan Sandal, sahne şovu ve etkileyici sesiyle en sevilen şarkılarını hayranlarıyla seslendirecek. 29 Eylül'de Trabzon'a gelecek olan Mustafa Sandal, Ramazan Bayramı öncesinde Trabz

Sandal Trabzon'a geliyor


Ordu'dan başlayan ve 14 ili kapsayacak konserlerde hayranlarıyla buluşacak olan Sandal, sahne şovu ve etkileyici sesiyle en sevilen şarkılarını hayranlarıyla seslendirecek.

29 Eylül'de Trabzon'a gelecek olan Mustafa Sandal, Ramazan Bayramı öncesinde Trabzonlular'a bir nevi bayram hediyesi vermiş olacak. Sandal'ın, Trabzon'da konser verecek olması hayranları arasında sevinçle karşılandı.
Karadeniz'in yanı sıra, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Konserlerini kapsayan “Turkcell Muhabbet Kart Mustafa Sandal Konserleri” 16 Ekim tarihinde sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem