Trabzon maç saatini bekliyor

Trabzonspor 2008-09 sezonunu ilk deplasman maçında Ankaragücü ile bu akşam saat 21.00'da karşı karşıya gelecek. Maç Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. SYLVA VE İSAAC KADRODA YOK Trabzonspor bu maç için dün sabah Ankara'ya gitmişti.Ankara'ya giden Bordo

Trabzon maç saatini bekliyor

Trabzonspor 2008-09 sezonunu ilk deplasman maçında Ankaragücü ile bu akşam saat 21.00'da karşı karşıya gelecek. Maç Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

 

SYLVA VE İSAAC KADRODA YOK

 

Trabzonspor bu maç için dün sabah Ankara'ya gitmişti.Ankara'ya giden Bordo-mavili kafilede, bonservis sorunu çözülemeyen kaleci Tony Slyva, ülkesinden dönmeyen Isaac, Yakup ve İsmail yer almadı.

 

TRABZONPOR'DA SUNİ ÇİM SIKINTISI

 

Trabzoonspor'un bu maç ile ilgili tek endişesi Ankaragücü'nün sahasının suni çim olması. Bordo mavili takım suni çimda yapacağı bu maçla ilgili sıkıntı yaşamamak için hafta boyunca Trabzon'da suni çimde antrenmanlarını yapmıştı.

 

LİG TV'DEN CANLI YAYIN

Ankaragücü-Trabzonspor maçı bu akşam saat 21.00'da karşı karşıya gelecek, Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak bu karşılaşmayı Hakem Göçek yönetecek.

 

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'i

 

İşte Trabzonspor'un muhtemel Ankaragücü 11'i

 

“Tolga, Serkan, Egemen, Song, Cale, Hüseyin, Colman, Selçuk, Yattara, Gökhan ve Umut"

 

 

Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler