3 ilin valisi Trabzon'da buluştu

Valilik B Toplantı Salonu'nda yapılan toplantılara, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Rize Valisi Kasım Esen, Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi ve birlik encümen üyeleri katıldı. Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkı

3 ilin valisi Trabzon'da buluştu

Valilik B Toplantı Salonu'nda yapılan toplantılara, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Rize Valisi Kasım Esen, Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi ve birlik encümen üyeleri katıldı.

Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliği Başkanı Trabzon Valisi Nuri Okutan, yaptığı konuşmada geçen dönemde 213 projeye 25 milyon Euro'luk bir uygulama gerçekleştirdiklerini belirterek "Projeleri yüzde 60 düzeyinde gerçekleştirme düzeyine ulaştık. İnşallah önümüzdeki dönemde bu projelerin bitiminden sonra yenileri gündeme gelecek. Bu yıl kendi bütçelerimiz ve öz kaynaklarımızla ikinci ürün diyebileceğimiz yerel ürünlerimizi destekleme kararı aldık. Turizm master planlarını illerimiz birer

birer yaptı. Her il bu planı uygun bir şekilde gerçekleştirdikten sonra onaylayacak. DOKAP bünyesinde bu konular görüşülerek belki yeni projeler üretilmesi sağlanacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel