1.noter yandı, evraklar kül oldu

Edinilen bilgilere göre olay, Şarkiye Mahallesi Hocakişi Caddesi'ndeki 1. Noter binasında saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Mesainin bitimi ve binanın boşaltılmasından yaklaşık 1 saat sonra caddedeki esnaflar tarafından binanın dışındaki klimadan kıvı

1.noter yandı, evraklar kül oldu

Edinilen bilgilere göre olay, Şarkiye Mahallesi Hocakişi Caddesi'ndeki 1. Noter binasında saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Mesainin bitimi ve binanın boşaltılmasından yaklaşık 1 saat sonra caddedeki esnaflar tarafından binanın dışındaki klimadan kıvılcımların çıktığı görülmesi üzerine itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri klimadaki yangını söndürdükten sonra kontrol amaçlı çalışmalarını sürdürürken içerideki yangını fark ettiler. Tedbir amaçlı elektriğin kesilmesinin ardından binanın camları kırılarak yangın kısa sürede söndürüldü. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında çok sayıda evrakın yandığı ve bir çocuğun zarar gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel