Of'ta tatlı dil güler yüz!

Bu masada  İşletme Fakültesi mezunu, Bedensel Engelli Mustafa KABAHASANOĞLU görevlendirilerek sosyal devlet anlayışının en güzel örneği sergilendi.Dört yıldır işsiz olan ve bu zamana kadar çalmadık kapı bırakmayan Mustafa'nın sesine Of Kaymakamı Tuncay SO

Of'ta tatlı dil güler yüz!

Bu masada  İşletme Fakültesi mezunu, Bedensel Engelli Mustafa KABAHASANOĞLU görevlendirilerek sosyal devlet anlayışının en güzel örneği sergilendi.

Dört yıldır işsiz olan ve bu zamana kadar çalmadık kapı bırakmayan Mustafa'nın sesine Of Kaymakamı Tuncay SONEL cevap vererek kendisine iş imkânı sağladı.

Of ilçesi Ballıca Nüfusuna kayıtlı olan, kendisi gibi engelli annesi ve kardeşi ile beraber yaşayan Mustafa, uzun zamandır işsiz olduğunu ve çalışarak bir şeyler kazanıp ailesi ile birlikte hayatlarını daha iyi şartlarda idame ettirmek istediğini belirterek,  dört yıldır kendisine bir elin uzanmasını beklerken kendisine destek çıkan ve iş imkânı sağlayan Kaymakam beye ne kadar teşekkür etsem azdır dedi.

Hayatının artık yeni bir anlam kazandığını belirten Mustafa, Özellikle benim gibi engelli vatandaşlarımıza bu gibi iş imkânlarının sağlanmasını isteyerek, kendisinin çok şanslı olduğunu ve Kaymakam Beye şükran borçlu olduğunu söyledi.

İlçeye atanalı üç ay olmasına rağmen yapmış olduğu başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve halkın sevgisini kazanan Kaymakam Tuncay SONEL“Tatlı Dil Güler Yüz Masası” oluşturarak Engelli vatandaşa iş imkanı sağlanması ve aileye sahip çıkması Of'lu vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler