22 yıl sonra bir araya geldiler

Samsun Ticaret ve Meslek Lisesi’nden 1991 yılında mezun olduktan sonra birbirlerini görmeyen 11-N sınıfı öğrencileri, sosyal paylaşım sitesinde kurdukları grup sayesinde tekrar birbirleriyle irtibata geçti.Kısa sürede büyüyen grup üyeleri, daha sonra da ş

22 yıl sonra bir araya geldiler

Samsun Ticaret ve Meslek Lisesi’nden 1991 yılında mezun olduktan sonra birbirlerini görmeyen 11-N sınıfı öğrencileri, sosyal paylaşım sitesinde kurdukları grup sayesinde tekrar birbirleriyle irtibata geçti.

Kısa sürede büyüyen grup üyeleri, daha sonra da şu anda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan Nevriye Çakır Özer’in düzenlediği organizasyonla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Sevgi Kafe’de düzenlenen yemeğe 1991 yılında mezun olan 11-N Sınıfı’ndan 16 kişi katıldı. Çoğu 22 yıl aradan sonra ilk defa bir araya gelen11-N sınıfı öğrencileri, heyecanı ve mutluluğu bir arada yaşadı. 22 yıllık hasreti gideren sınıf arkadaşları, eski günleri tekrar yad edip, sohbet ettiler. Yemekte bayanlar kendi aralarında gün yapma kararı alıp, diğer arkadaşlarıyla da daha sık bir araya gelmek için bu tür organizasyonları düzenli hale getireceklerini söylediler.
Sosyal paylaşım sitesinde kurduğu grup ve düzenlediği organizasyonla eski sınıf arkadaşlarını tekrar bir araya getirmeyi başaran Nevriye Çakır Özer, “Okul yıllarımızdaki o duyguyu tekrar yaşamak gerçekten çok güzel. Sınıfımızda 36 kişiydik. Aradan geçen yıllarda iki arkadaşımızı maalesef kaybettik. Bugün burada 16 kişiyiz ama şehir dışında ve mazereti olup da aramıza katılamayan arkadaşlarımız oldu. Gerçekten çok güzel bir gün geçirdik. İnşallah Allah izin verirse bundan sonra sayımızı artırarak, daha sık bir araya geleceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel