Zokora'ya tam destek!

 Fenerbahçe maçında  her topu ayağına aldığında ıslıklanan ve maçın ardından da tepkilere maruz kalan bordo mavili takımın Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Zokora’ya, takım arkadaşlarından destek geldi.Emre Belözoğlu'nun ırkçı davranışlarına maruz kaldığ

Zokora'ya tam destek!

 Fenerbahçe maçında  her topu ayağına aldığında ıslıklanan ve maçın ardından da tepkilere maruz kalan bordo mavili takımın Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Zokora’ya, takım arkadaşlarından destek geldi.

Emre Belözoğlu'nun ırkçı davranışlarına maruz kaldığından bugüne Fenerbahçeli taraftarların hedefi haline gelen Zokora, oynadığı iyi futbolla sarı lacivertli taraftaralara cevabını en güzel şekilde verdi.

Zokora'yı performansından dolayı kutlayan Mustafa Akçay ise oyuncusuna moral verdi, "Sen bizim takımımızın en önemli parçalarından birisin. Fenerbahçe maçında da tüm protestolara rağmen gösterdiğin performansla herkese örnek oldun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler