Ümit Erdim Kimdir?

Ümit Erdim kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Ümit Erdim Kimdir?

ÜMİT ERDİM KİMDİR?

Ümit Erdim, 15 Haziran 1985 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya gelmiştir.

İlkokul ve ortaokulu tamamladıktan sonra, İzmit Atılım Anadolu Lisesi'ni bitirmiştir. 1998 - 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda genç birimde oynamıştır. Orada tanıştığı Caner Özyurtlu ile beraber İstanbul'a gelmiştir. Özyurtlu ile beraber Moda'da bir ajansa kaydolmuşlardır. Kariyerini bundan sonra tiyatro yerine televizyonla devam ettirmiştir. Böyle mi Olacaktı adlı dizide konuk oyuncu olarak başladığı skariyerine Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerle devam etmiştir. 

Katıldığı Can Dostum adlı köpek eğitim yarışmasında birinci olmuştur. Mike adında bir köpeği vardır. İstanbul'da bir lokanta işletmektedir. 2015 yılının Ocak ayında 3. sezonu başlayan "Benzemez Kimse Sana" programında jüri üyeliğini yapmıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Böyle mi Olacaktı?, Hayat Bilgisi, Gönül, Selena, Adanalı, Teyzanne, Benzemez Kimse Sana, Doksanlar, Kapanmadan Kazan, Şefim, Doksanlar, Şampiyon

 ROL ALDIĞI FİLMLER:

Can Tertip, Kan Kardeşler, Kim Daha Mutlu 

SUNDUĞU PROGRAMLAR:

Pasaport, Adam Asmaca

ÖZEL HAYATI:

2017 yılında Seda Erdim ile dünyaevine girmiştir. Çiftin Ses Erdim adında kızları vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi