Tuğba Altıntop Kimdir?

Şarkıcı Rafet El Roman'ın eski eşi manken Tuğba Altıntop kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Tuğba Altıntop Kimdir?

TUĞBA ALTINTOP KİMDİR?

Tuğba Altıntop, 15 Aralık 1976 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Liseden sonra grafikerlik üzerine eğitim alan Altıntop, 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilmiştir.  Modellik ve mankenliğin yanı sıra bazı diziler ile 1995 yapımı komedi türünde TV filmi Zampara Seyfettin'de yer aldı.

Altıntop, 2007 yılında "Sana Söylüyorum" albümü ile müzik kariyerine başlamıştır. Albümde Murat Güneş, Güven Baran, Aydın Sarman, Hüseyin Bitmez gibi isimlerin besteleri yer aldı. Ayrıca albümde Altıntop'un sözünü kendi yazdığı, müziğini ise Aydın Sarman ile bestelediği "Ağıt" isimli şarkıya da yer vermiştir. Albümde "Urfa Sana Ağlar" şarkısına klip çekti. 2013 yılında 6 yıllık aradan sonra "Yana Yakıla" single'ı ile müziğe geri dönmüştür. Şarkı için birçok remix düzenlenerek dinleyicilere ulaşmıştır. 2016 Nisan ayında yeni albümü La La'yı piyasaya sürecek olan şarkıcı, albümde Serdar Ortaç, Ozan Doğulu, Ayşen gibi isimlerle çalışmıştır. 

ÖZEL HAYATI:

1996 yılında Rafet El Roman'la evlenmiştir. Bu evlilikten Su Elnur ve Şevval Su isminde iki kız çocuğu vardır.Çift, 2003 yılında yollarını ayırmıştır.

ALBÜMLERİ:

Sana Söylüyorum (2007), La La (2016)

TEKLİLERİ:

Yana Yakıla (2013)

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Zampara Seyfettin (1995), Fırtına Hayatlar (2004), Bizim Karakol (2004) 

t

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi